Autel Maxicharger APP

Laadsnelheid al vanaf 4uur
7kW  6-13 uur
11kW 4,5 uur
22kW 2-3 uur
*
Kosten
De kilowattuurprijs is afhankelijk van je eigen energieleverancier
Bij het aanschaffen van een laadstation moet u rekening houden met; installatiekosten, aanschafkosten, en oplaadtarieven.
Variabelen
Vastgebonden kabel
Zonder kabel
LCD
4G
Oplaadmodus
Mode 3 opladen
Type 2 lader
PEN Fault Detection
Triple Protection Technology voor veilig opladen
Krachtig elektrisch laden
Autel is in 2021 proactief begonnen met de verkenning en ontwikkeling van de EV Charging-oplossingen, met als doel de duurzame ontwikkeling van mensen, voertuigen, technologie, en nieuwe energie te onderzoeken.
Autel Maxicharger is een SMART AC Wallbox-oplader. De MaxiCharger is een uiterst handige laadstation die zowel thuis als in de openbare ruimte kan worden gebruikt. Het modulaire ontwerp vereenvoudigt de installatie en het onderhoud. Iedereen kan de MaxiCharger bedienen met een eenvoudige en handige mobiele applicatie.
*(bovenstaande gegevens zijn een indicatie en zijn afhankelijk van uw auto, meterkast en laadpaal)
1656334924064

Gemakkelijk opladen

Laad uw auto op waar u maar wilt.
Plaats uw MaxiCharger bij u thuis, in uw garage, op uw eigen terrein, of bij uw bedrijf.
Hang hem gemakkelijk op als Wallbox of laat een laadpaal erbij installeren om hem stevig en waar je maar wilt in de grond te laten zetten.
Maak je keuze tussen 7kW, 11kW, of 22kW.
Met een tot wel 20% langere levensduur, een IP65 fault protection, en 10°C koeler dan de gemiddelde oplaadstation op volle capaciteit, biedt de MaxiCharger u een gerust en veilig gevoel wanneer je jouw auto oplaad.
Om voldoende bereik te hebben voor uw dagelijkse ritten kun je jouw oplaadsessie compleet beheren via de Autel Charge App. 

51bQ-X2RJiL

Autel Charge App

Beheer en gebruik uw MaxiCharger op afstand met Remote Start & Stop, batterijstatusrapporten, oplaadstatus, klimaatregeling, gepland opladen en meer. Je kunt zelfs de Health Charge Mode gebruiken om een tot wel 20% langere levensduur van je batterij te hebben.
newpic4-1652127102737

Draadloze updates

De Autel MaxiCharger wordt in de loop van de tijd beter met regelmatig draadloze software-updates, waardoor je nieuwe functies, betere prestaties, geakkelijker gebruik en nog meer veiligheid krijgt. Dit alles via software updates waar alleen internetverbinding is voor vereist.