Skip to content

Bel naar: 085 0605 574 of mail info@bronlux.nl

Laadpaal Installatie

Laadpaal laten 

installeren?

Installeren is al vanaf 400,-

Wilt u het laadstation laten installeren, dan kan Bronlux u helpen aan een erkende installateur. 

 

Wij adviseren u met klem om voor een erkende installateur te kiezen. Zo bent u verzekerd van een veilige, duurzame aansluiting en voldoet u aan alle garantievoorwaarden. Bronlux werkt uitsluitend samen met erkende installateurs.

 

De basisinstallatie verschilt per situatie en omvat de installatie, schouw op afstand, voorrijkosten, arbeidskosten, klein materiaal, testen, en montage op de wand/ paal.

 

Als u aanpassingen aan uw groepenkast of load balancing wilt toevoegen, zijn hier ook diverse opties voor.

 

Als u denkt dat uw situatie complex is, raden we altijd aan om een beoordeling van de locatie in te plannen.

Laadpaal installatie in 5 stappen

Meterkast

De installateur controleert of de meterkast voldoende capaciteit heeft en upgrade deze indien nodig, inclusief een eventuele extra groep in de meterkast.

Graafwerk

Graaf sleuven voor de elektrische bekabeling van de laadpaal en er worden gaten geboord indien nodig voor het plaatsen van paalbevestigingen.

De lader plaatsen

De installateur begint met het voorbereiden van de locatie voor de laadpaal. Dit omvat het overwegen van de afstand tot het elektriciteitsnet en de toegankelijkheid.

Testen en activatie

De installateur configureert de laadpaal volgens specificaties en voert testen uit om de functionaliteit en veiligheid te verifiëren.

 Onderhoud

Periodiek onderhoud bij een gewone thuislader is niet nodig. Wel komt een schone laadpaal de levensduur van het apparaat ten goede. We raden daarom aan de laadpaal schoon te houden.

Offerte aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in. U ontvangt direct een offerte aanvraag in uw mailbox met alle informatie wat betreft uw laadpaal naar keuze.